Kinek szól ez a rendkívüli ajánlat?

Könyvelés kifejezetten Átalányadósokra szabva.

  • Olyan Átalányadós egyéni vállalkozónak,

  • aki alanyi adómentes,

  • nincs ÁFA bevallási kötelezettsége,

  • akinek nincsen alkalmazottja,

  • és a havi számlája nem több mint 15 db.

(Egyéb Átalányadós egyéni vállalkozás esetén jelentkezz, és egyeztetést követően egyedi ajánlatot készítünk neked. Webáruházaknak sajnos nem tudunk segíteni.)

Átalányadó könyvelési díj

23.500 Ft helyett

bruttó

19.050 Ft / hó

Lakó Enikő könyvelő és adótanácsadó

„Különböző könyvelőirodák akár 25.000 Forintot is elkérnek havonta egy ilyen Átalányadós vállalkozás könyveléséért. Mi egy különösen kedvező könyvelési díjjal és egy profi könyvelőirodai háttérrel segítünk neked eligazodni és minél egyszerűbbé tenni vállalkozásod életét.”


Lakó Enikő mérlegképes könyvelő és adótanácsadó, az atalanyadokonyveles.hu és a katakonyveles.hu társalapítója

Miért lesz neked jobb, ha ránk bízod Átalányadós vállalkozásod könyvelését?

Kényelem

Minden fizetendőről előre értesítünk, akár teljesen online ügymenet

Minden könyvelési feladatot leveszünk a válladról, hogy neked csak az üzlettel kelljen foglalkoznod. Elkészítjük a bevételi nyilvántartásod, bevallásaid, szüneteltetést, stb.

NAV-állóság

Ha megfogadod a maximálisan törvényes tanácsainkat

Nem kell attól félned, hogy megbüntet a NAV, mert valamit rosszul csinálsz.

Online

Érintésmentes kapcsolattartás, időtakarékos és hatékony együttműködés

Irodánk biztosítja az online kapcsolattartás / szerződéskötés lehetőségét is. Egyedülálló szoftverünknek köszönhetően pedig a bevételi nyilvántartásodat is bárhol, bármikor ellenőrizheted + belépést nyersz zárt Facebook csoportunkba.

Biztonság

Szerződéses jogviszony, ügyfélkapus regisztrációval és felelősségbiztosítással

Szolgáltatásunkat megbízási szerződés keretein belül látjuk el, saját ügyfélkapunkon keresztül, így maximális felelősséget vállalunk a munkánkért.

Garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk

Ha az első 3 hónap elteltével nem lennél megelégedve szolgáltatásunkkal, úgy az addig kifizetett megbízási díjat visszafizetjük és barátsággal elválunk.​

Minőség

Több mint 10 éve csináljuk és segítünk vállalkozásoknak

Így biztos lehetsz abban, hogy amit mi mondunk az valóban úgy is van.

Valós vélemények rólunk:

five stars

Ahol hallhattál rólunk:

TANÁCSOT SZERETNÉL KÉRNI, hogy milyen lehetőségeid vannak Átalányadó témában? Esetleg még nem vagy egyéni vállalkozó? Segítünk az indulásban. Közösen létrehozzuk veled az egyéni vállalkozásod és elküldjük a szükséges bejelentőket, hogy neked csak az üzlettel kelljen foglalkoznod. Bővebb információkért töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

AMIKOR MEGBÍZOL MINKET, érzed, hogy a vállalkozásod jó kezekben van és végre csak az üzlettel kell foglalkoznod. A görcs megszűnik a gyomrodban, ha a NAV-ra gondolsz, mert bár sok mindent meg tudsz csinálni, de a könyvelés nem a te világod, így ezzel egyáltalán nem is akarsz foglalkozni, és tudod, hogy most már nem is kell, mert minden rendben lesz a vállalkozásoddal.

1. lépés: Töltsd ki az űrlapot majd

2. lépés: kattints a KÜLDÉS gombra!

3. lépés: Legkésőbb 24 órán belül felkeresünk.

100% PÉNZVISSZA
GARANCIA

Feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciát adunk neked, hisz tudjuk jól, hogy amit kapsz tőlünk az tényleg érték. Ha az első 3 hónap elteltével mégsem találod elég jónak, az addig kifizetett könyvelési díjat visszafizetjük neked.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az iroda kukac nueva.hu címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Fizetned havonta vagy igény esetén negyedévente, félévente, évente szükséges átutalással.

Nincsen, igyekszünk 24 órán belül felvenni veled a kapcsolatot és pontosítjuk a továbbiakat, illetve átbeszéljük az esetleges kérdéseidet.

Töltsd ki az oldalunkon a jelentkezési űrlapot majd felkeresünk és átbeszéljük, ami kérdésként fogalmazódott meg benned.

Irodánk Budapesten (9. kerület) található, így itt folyik a munka, de ha te nem erre felé dolgozol, akkor bátorításként mondom, hogy több debreceni, szegedi, balatonfüredi, zalaegerszegi ügyfelünk is van akikkel napi kapcsolatban állunk. A távolság napjainkban nem akadály, pláne a könyvelés területén. Internet, telefon, futár bármilyen távolságot áthidal, így jelentkezz nyugodtan! (Akár érintésmentes szerződéskötés és kapcsolattartás.)